Hlavní obsah
Článek

Před kameru se poprvé postavila už ve 40. letech minulého století a stále se chce líbit. Italská filmová bohyně Gina Lollobrigida (91) se s publikem ještě neloučí. A nejspíš ani s milostným životem, protože je z ní po dlouhých peripetiích úředně opět svobodná dáma.

Herecká ikona se nedávno objevila v italském televizním pořadu Domenica, kde všechny přesvědčila o tom, že i dáma po devadesátce může oplývat šarmem. Z pečlivě upravené herečky vyzařovalo sebevědomí a životní elán. V zákulisí na ni čekal osobní asistent, který by mohl být jejím pravnukem.

Gina měla pro mladší muže vždy slabost, což se jí vymstilo. Její románek s Javierem Rigauem skončil vleklým soudním sporem. V roce 2010 měli vstoupit do manželství, což byl podle herečky jen trik k tomu připravit ji o majetek. Sňatek měl být uzavřen jen na základě její plné moci.

Spor už je naštěstí u konce. Sňatek před časem zrušil odvolací soud ve Vatikánu a herečka z filmů Římanka či Zvoník u Matky Boží je úředně opět volná. Na nezájem o její osobu si rozhodně nemůže stěžovat.

Reklama

Další články

Načítám