Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Vyskočilová, kterou televizní diváci znají jako barmanku Dominiku v Ulici, se těší na prvního potomka. Těhotenství se přitom Báře sešlo se seriálovým scénářem. To se ale herečka dozvěděla až dodatečně.

„V plánech bylo napsáno, že Dominika je těhotná, ale já jsem se to dozvěděla až velmi pozdě a ve chvíli, kdy už jsem byla těhotná i já,“ smála se v rozhovoru pro web zmíněného seriálu s tím, že „scenáristé píšou a ona koná“. „Ale povel to nebyl,“ žertovala.

Herečka, kterou můžete znát také z divadelních scén, nejlépe z pražského Studia Ypsilon, je v 6. měsíci těhotenství, mateřskou si plánuje užít. Před kameru tak jako některé jiné kolegyně spěchat nebude. „Chci být doma. Možná odběhnout, pokud budou fungovat babičky, které se zatím jeví skvěle. Ale chtěla bych si to užít, já už jsem v podstatě stará matka,“ usmívala se Bára, která dítě porodí ve svých 35 letech. Pohlaví miminka si s partnerem nenechali prozradit.

Televize Nova v poslední době zažívá baby boom. Loni porodila reportérka Marcela Tomčíková, rosnička Tereza Jandová nebo herečky z Ulice Aneta Krejčíková a Tereza Vítů a dítě čeká také moderátorka Snídaně s Novou Iveta Kořínková.

Reklama

Další články

Načítám