Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hugh Grant (63) se na „stará kolena“ vrhl na seriál. A ve výběru měl šťastnou ruku. Skandál po anglicku o homosexuálním britském politikovi, který stanul před soudem za spiknutí, zabodoval u diváků i kritiků. Představitele hlavních rolí Granta (předseda liberální strany Jeremy Thorpe) a Bena Whishawa (politikův exmilenec Norman Scott) tak neminuly nominace na herecké ceny.

Hugh Grant (vlevo) a Ben Whishaw v seriálu Skandál po anglicku

Zatímco Whishaw ji proměnil a je čerstvým držitelem Zlatého glóbu, Grant se z ocenění na Glóbech ani na nedělních Screen Actors Guild Awards neradoval. Cenu v jeho kategorii, pro nejlepšího herce v televizním filmu nebo sérii, získal v obou případech Darren Criss za příběh o atentátu na módního návrháře Gianniho Versaceho v sérii American Crime Story.

Grant však v neděli v losangeleské koncertní síni Shrine Auditorium zabodoval svým doprovodem. Hercova manželka Anna Eberstein vypadala skvěle v černých koktejlkách, v nichž vynikly její dlouhé štíhlé nohy. Televizní producentka je matkou Grantových tří dětí. Dva další potomky má herec s Tinglan Hong.

Loni v květnu se Grant po šestileté známosti s Eberstein oženil. „Je to hezké, nebudu předstírat, že není. Měl jsem to udělat už dřív. Jsem klikař. Mám skvělou ženu. Miluju ji,“ řekl v Today show na NBC.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám