Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kate Beckinsale (45), kterou známe především ze snímků jako Pearl Harbor nebo upírské ságy Underworld, skončila na nemocničním lůžku s prasklou cystou na vaječníku. V sobotu večer se sledujícím na Instagramu ohlásila z nemocnice a poděkovala všem, co o ni pečují.

„Ukázalo se, že prasklá cysta opravdu bolí a z morfinu je mi do pláče. Jsem tak vděčná všem, co se o mě starali,“ napsala ke snímkům, o které se podělila. Na jedné fotce je vzlykající herečka s hadičkou v nose, na druhé je zvěčněno celé nemocniční lůžko.

Herečka má devatenáctiletou dceru Lily s bývalým manželem, hercem Michaelem Sheenem. V minulosti se svěřila, jak je pro ni důležitý zdravý životní styl a fitness. „Cvičení je pro mě v podstatě antidepresivem. Opravdu mi změnilo život,“ svěřila se publikaci SHAPE v roce 2016 a doplnila, že v životě neměla ani celou sklenku alkoholu. Teď si sice nějakou chvíli nezacvičí, ale snad bude hollywoodská diva z nemocnice brzy zase doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám