Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetileté zpěvačce Tereze Kerndlové měl její novou desku Schody do nebe původně pokřtít kolega Richard Müller. Náhle však zkolaboval a Tereza z úcty k němu jiného kmotra nehledala. "Nechtěla jsem žádného náhradníka. Pokřtila jsem si desku sama s lidmi, kteří mi pomáhali," řekla Super.cz.

Tereza vypadala téměř nádherně jako na kolekci fotografií, které k albu nafotila. "Připravovala mne Ivana Tokárská, která mě líčí i na klipy nebo na focení. Byla u mě asi tři hodiny, ale u toho jsme ještě plkaly," smála se Tereza. Navléknout se do blyštivé róby pro ni není žádné utrpení. "I ve vysokých podpadcích chodím normálně i v civilu. Pomalu v těch dvanácti centimetrech i spím," tvrdí.

Tereza si musí udržovat i velmi štíhlou postavu. Zvlášť vystoupení na obrazovce její figuře totiž neprospívá. "Hrozně často se mi stává, že mi lidé při osobním setkání říkají: Jeee, vy jste taková hubená. V televizi vypadáte hrozně tlustá. A jste malinká. Lidé si myslí že jsem obrovská a robustní," svěřila Tereza.

Zpěvačka se rozpovídala i tom, co mohou posluchači od její desky čekat. "Předchozí deska byla v retro stylu. Byly to staré písničky v novém kabátě. Tahle je čistě popová, s melodickými písničkami, je celá v češtině. Je to moje nejlepší dosavadní deska a za tím si stojím," uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám