Hlavní obsah
Článek

Zatímco své těhotenství držela Kylie Jenner (26) v tajnosti až do porodu, jak její dcera Stormi, která 1. února oslavila první narozeniny, roste, sdílí mladá maminka poměrně hojně. Na jejích Instastories a Snapchatu jsme nyní mohli vidět, jak pěkně Stormi už ťapká! Sice zatím s maminčinou pomocí, ale i to je na téměř roční holčičku úctyhodný výkon.

„Tak jdeme. Učíme se chodit,“ je slyšet, jak Kylie říká na videu a větu doplní radostným zavýsknutím. Stormi navíc zkouší i mluvit. Na nedávných videích své maminky předvedla, jak říká „Hi“, „Bye“ a „Dada“, což znamená v její řeči táta. Majitelka značky Kylie Cosmetics, díky které se co nevidět nejspíš stane i dolarovou miliardářkou, tak může být na svou dcerku právem pyšná.

Zatímco se věnuje své dceři a práci, hojně se spekuluje o tom, jestli už Kylie její partner požádal o ruku. Raper Travis Scott se nechal slyšet, že žádost proběhne letos, jen musí přijít na tu nejromantičtější realizaci. Jsme zvědaví, co přijde dřív, jestli svatba, nebo další miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám