Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejpřitažlivějších českých herců své generace, prošedivělý gentleman Vladimír Kratina, se konečně začne pravidelně po delší době objevovat na televizní obrazovce. Zlákali jej do seriálu Ordinace v růžové zahradě. Charismatický šedesátník, jemuž by jeho věk řekl málokdo, se přitom takovým rolím vyhýbal.

Za poslední roky udělal pouze několik výjimek. Objevil se jako gynekolog v seriálu Dokonalý svět, mihl se v seriálech Expozitura, Místo v životě a Letiště. Jinak byl ale k vidění hlavně na divadle. A sem tam na večírcích, kde měl potřebu představovat svoji dceru Dominiku, která koketuje s modelingem.

Vladimír Kratina bude novou posilou seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2, točit začíná už nyní, ale diváci ho uvidí až po Novém roce. A jeho role? Zahraje si navenek drsného samorosta s citlivou duší Martina Jánského, kterého přivede do Kamenice jeho pokřivený vztah s dcerou Erikou, v podání Anny Kulované, který chce vyřešit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám