Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Trávníček, Veronika Žilková, Mahulena Bočanová a další tváře jsou bez práce. Alespoň tedy té muzikálové. Muzikál Tři oříšky pro Popelku, v němž hráli, končí. Důvod? Finanční problémy producenta Jiřího Jurtina. Ještě že české hvězdy mají řadu další práce a nejsou odkázány jen na honorář za Popelku.

Přestože byla podzimní představení vesměs do posledního místa vyprodaná, producenti muzikálu Popelka přiznali, že projekt nezvládli ufinancovat.

Producentská společnost NOGUP agency, za kterou stojí Jiří Jurtin, o nutnosti ukončení svého posledního projektu informovala v krátkém prohlášení, které její představitelé zaslali všem hercům a realizačnímu štábu muzikálu Tři oříšky pro Popelku.

„Vážení přátelé, bohužel vám musím oznámit, že nejsme schopní dál provozovat muzikál Tři oříšky pro Popelku. Proto jsme nuceni zrušit únorová a březnová představení. Nebyli jsme schopní nadále projekt ufinancovat, ačkoliv jsme pro to dělali vše, co bylo v našich silách, a to na úkor našich osobních peněz a i zdraví,” píše se v prohlášení.

„Byl to krásný projekt, ke kterému bychom se jednou rádi vrátili, teď to ale bohužel není možné. Nemůžeme nikoho z vás nadále vystavovat pozdnímu vyplácení honorářů za vámi bezchybně odvedenou práci. V současné době se musíme dát zdravotně dohromady, přijmout svou producentskou prohru, a hlavně zlikvidovat vaše pohledávky. Je nám líto, že jsme vám způsobili problémy, ale uděláme všechno pro to, aby byla co možná nejrychleji zjednána náprava,” slibují v prohlášení.

Ke svým dluhům vůči hercům a realizačnímu týmu projektu se budou stavět čelem. "Všem se vám hluboce omlouváme,” ukončili producenti prohlášení.

Muzikál Tři oříšky pro Popelku měl premiéru 12. října 2018 a poslední představení se odehrálo 31.12. 2018. Diváci se mohli dočkat i žádosti o ruku přímo na pódiu, což připomíná video.

Reklama

Další články

Načítám