Hlavní obsah
Článek

I Leoš Mareš (47) se pochlubil fotkou z doby, kdy mu bylo sladkých sedmnáct let. A ani nemusel pátrat v archivu.

Ve vzpomínkách totiž zalovila jeho kamarádka, která mu snímek poslala. Leoš byl tehdy pěkné „ucho“ a tak trochu vypadal jako legendární Cody ze seriálu Krok za krokem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ahoj Leoši, posílám Ti jedno osobní "zpátky do minulosti". Tuhle to na mě vypadlo z jedné krabice u našich, tak Ti to posílám, jestli na to přijdeš, co to je za fotku...? :). Moc Te zdravim! Ježíš co to je za rok? Na druhé straně fotky je 8. 2. 1994 #25YearsChallenge #TBT #VzpomínkovýČtvrtek ...... Zajímavostí je, že jsem tenkrát v tom týdnu začal dělat DJe #ZačátekKariérky #JeMněTam17 #NaNávštěvěUSpolužačky #JitkaChocová #Liteň #PřijelJsemLokálkouNaDoučování #MaturitníOtázkyZNěmčiny #KomančovskýByt Jitka píše Nápověda: maturitní otázky z němčiny a taky cesta pěšky z Leče, protože jsi přejel lokalkou. To byly opravdu magický doby. Kufry s cédéčkama a tak... #TyKufryNosímDodnes # #25letPoté Zítra @cityclubhranice

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Led 24, 2019 v 7:02 PST

Leoš jako sedmnáctiletý mladík

„Ahoj Leoši, posílám Ti jedno osobní "zpátky do minulosti". Tuhle to na mě vypadlo z jedné krabice u našich, tak Ti to posílám, jestli na to přijdeš, co to je za fotku. Moc Tě zdravím,“ napsala Leošovi dávná kamarádka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Do u remember Sasha?

Příspěvek sdílený Cristobal (@cristobalisimo_), Říj 1, 2013 v 8:49 PDT

Cody z Kroku za krokem

Moderátor si vzpomněl, že byl v té době u spolužačky a učili se společně na maturitu z němčiny. V té době také začal zkoušet štěstí na diskotékách.

„Zajímavostí je, že jsem tenkrát v tom týdnu začal dělat DJe,“ nechal se slyšet Mareš, který tak vlastně odstartoval svou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám