Hlavní obsah
Článek

Super fanoušek Kim Kardashian (43), Brit Jordan James Parke (27), který se sám označuje za "krále rtů", prodělal už na 50 operací a kosmetických procedur. Mezi ně patří plastika nosu, očních víček, výplně rtů, předělání brady a několik liposukcí. To vše ho vyšlo však mnohem dráž než jen na milióny korun. Ukázalo se totiž, že má Jordan potíže s dýcháním.

Tento týden se objevil v americké reality show Botched a snažil se uprosit chirurgy, aby mu povolili ještě alespoň jeden zákrok, aby mohl zase volně dýchat. „Doufám, že mi pomohou s nosem, udělají ho o něco menší, aby se mi lépe dýchalo,“ vyslovil přání v pořadu.

Přestože lékaře prosil i o další liposukci, ti mu odmítli vyhovět v obou případech. Tvrdí, že operace nosu by vyžadovala vyjmutí kusu žebra a jeho vložení do nosu, aby se otevřel a zvětšil. Nedoporučili ani další liposukci, která by pro jeho tělo mohla mít rovněž vážné následky. Jordan, který tvrdí, že plastiky jsou pro něj jako sex, se v roce 2016 svěřil, že za ně už tehdy utratil téměř čtyři milióny korun. Uvidíme, jestli ve své zálibě bude pokračovat i nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám