Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý ročník Českého plesu nebude mít pouze hvězdné domácí hosty, ale dorazí na něj i hvězda známá v Hollywoodu. Do Smetanovy síně Obecního domu zamíří příští víkend mimo jiné šperkař Jannik Olander. Dánský umělec, mezi jehož klienty patří Madonna (65), Jennifer Aniston (55), Orlando Bloom (47), Cristiano Ronaldo (39) i Sylvester Stallone, se stane čestným hostem akce.

„Plesy patří mezi vrcholné společenské události, a když jsem dostal nabídku na spolupráci s Českým plesem, nešlo odmítnout, protože svou úrovní, elegancí a stylem patří mezi nejvýraznější v Evropě,“ říká Jannik Olander, který patří mezi nejúspěšnější Evropany pracující ve světovém módním průmyslu. Začínal jako módní návrhář, pracoval pro legendární módní domy Tommy Hilfiger a Ralph Laurent. Poté, co uskutečnil několik cest na Dálný Východ, se rozhodl uskutečnit svůj dávný sen – založit si vlastní šperkařskou značku.

Jannik na společenskou akci občas vezme nějakou světoznámou celebritu jako doprovod anebo pro hosty připraví nečekané překvapení. Co má v plánu na začátek února pro Český ples? „Kdybych to prozradil, zkazil bych všem překvapení. A to by byla škoda, nebo ne?“ směje se Jannik.

Reklama

Další články

Načítám