Hlavní obsah
Článek

Spolupráce Gábiny Laškové (34) a Beaty Rajské (61) trvá od chvíle, kdy vešla modelka a moderátorka ve známost. Když tedy držitelka titulu Česká Miss 2013 vybírá velkou večerní na společenské akce, míří vždy do butiku zmíněné návrhářky. Našli jsem ji tam také, když se chystala vyrazit na Ples jako Brno a Český ples v Praze.

Beata připravila pro Gábinu šaty ze své poslední kolekce Badikwe. Kromě toho pro ni vytvořila dvoje šaty zcela nové. „Tentokrát jsem sáhla po dramatičnu a sexy detailech. Šaty působí tajemně, ale mají průhledy a transparentní prvky hodně odhalují,” říká Rajská.

„Beata mi nabídla šaty z nové kolekce a přiznám se, že jsem měla jasno hned. Láska na první pohled. Rozhodl střih sukně,” naznačila Gabriela, proč si vybrala šaty s výraznou sukní. Konkrétní model, ve kterém bude dělat parádu v Brně, ale neprozradila.

„Spolupracujeme spolu už pěknou řádku let. Tvořila jsem pro ni garderóbu na Miss World a připravovala jsem ji i na samotnou akci v Moskvě,” říká návrhářka a dodává: „Od té doby byla Gábina pravidelně jednou ze stálic na velkých přehlídkách, nebo se objevovala v mých kalendářích.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám