Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) si vyšla v Miami ve sportovním úboru a vystavila na odiv svou svalnatou figuru. Fanouškům na sociálních sítích svěřila, že s partnerem Alexem Rodriguezem drží desetidenní výzvu, dietní plán, při kterém nekonzumují žádné sacharidy. Momentálně jsou u pátého dne, ale krutý dietní plán rozhodně není procházka růžovou zahradou.

„Ukázalo se, že když nemáte žádný přísun sacharidů, jste pořád velmi hladoví. A tak se snažíme vymyslet nějaké dobré svačinky,“ sdílela s fanoušky na Instagramu a přiznala, že i tréninky jsou pro ni nyní těžší. I pro jejího milovaného je dieta náročná. „Dnes jsem posnídal vejce a avokádo, umírám, doufám, že vám se daří lépe,“ přiznal sledujícím.

Jennifer je však velká bojovnice a k výzvě se snažila dokonce namotivovat i další celebrity a fanoušky. „Vážně věřím, že když se o sebe staráte a pracujete na tom, abyste zůstali zdraví, dokážete se lépe postarat o ty, které milujete. Cvičení je rozhodně mojí prioritou,“ svěřila magazínu Hello, jak důležité pro ni je, udržet si fyzickou kondici. Pokud jste tedy příznivci výzev nebo novoročních předsevzetí, neváhejte se k Jennifer a Alexovi přidat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám