Hlavní obsah
Článek

Netradiční soutěž krásy Miss Expat Czech Republic neboli Nejkrásnější cizinka České republiky má svoji vítězku. Nejkrásnější cizinkou České republiky se stala Paulina Nakashole z Namíbie, druhé a třetí místo obsadily dívky z Indie a Dagestánu, Miss sympatie pochází z Vietnamu

V sále pražského Obecního domu se dívky předvedly ve čtyřech soutěžních disciplínách: dokument, rozhovor, módní přehlídka a pochopitelně populární promenáda v plavkách.

Porota, jejíž čestnou předsedkyní se stala modelka Iveta Lutovská, vybírala z deseti exotických krásek tu nejkrásnější. Vítězkou se nakonec stala dívka s číslem 6, Paulina Nakashole z Namíbie, kterou moderátor večera Václav Žmolík charakterizoval jako nádhernou gazelu z jihu Afriky.

A jaké jsou nejbližší plány exotické Pauliny? „Jsem velice šťastná. Mám v plánu dokončit studia a doufám, že korunka mi umožní pomoci prosadit se tady i dalším nádherným dívkám z Namíbie, které by samy neměly šanci.“

Korunku pro první Vicemiss získala soutěžící z Indie, dívka číslo 9, půvabná Sunethra Nirmali. Třetí místo a třetí korunku nasadila Raisa Ismailová z Dagestánu. O vítězce volby Miss Sympatie rozhodli sami diváci, kteří hlasovali v průběhu slavnostní večera. Těsně zvítězila Tra My Nguyen Thi Huong z Vietnamu.

Reklama

Další články

Načítám