Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Kristýna Frejová (47) je v jednom pracovním kole. Natáčí roli doktory Emy Vlčkové v primáckém seriálu Modrý kód a čerstvě má po premiéře činohry Jak zabít komika. A daří se jí nejen v pracovním životě, ale také v soukromí. Loni v létě se na vodácké výpravě seznámila s nynějším přítelem Honzou.

Došlo k tomu na místě, které měl rád její zesnulý kamarád herec Jaroslav Šmíd, kterému blízcí říkali Jerry. „Přijeli jsme do takového skvělého kempu, který se jmenuje U veverek, a tam já jsem chytla takovou nostalgickou náladu, protože tady jsme s Jerrym zažili spoustu krásných věcí, strašně srandy a vždycky jsme tam pili zelenou,“ svěřila se herečka.

„Tak jsme si u okénka dali zelenou, vedle seděli sympatičtí kluci a říkali, že nás pozvou na panáka, tak jsme tedy pili celý večer a vlastně pil celý kemp. Vlastně jsme pili na Jerryho a od té doby jsem vlastně se svým přítelem Honzou. Takže tomu říkám, že to byla Jerryho nebeská seznamka,“ řekla Kristýna pro Top Star magazín.

Herečka se v posledních letech věnuje horolezectví, józe a tai-či. Fyzická aktivita jí pomáhá po fyzické, ale i psychické stránce. „Já si myslím, že sport je na to úplně skvělý a naštěstí jsem potkala kluka, který tohle sdílí se mnou,“ dodala závěrem sympatická herečka.

Reklama

Další články

Načítám