Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako MacGyver si dokázal poradit i v těch nejsložitějších situacích a jako Jack O'Neill ve Hvězdné bráně si zase získal srdce příznivců sci-fi. Herec Richard Dean Anderson (69) si v 80. a 90. letech slávy užil až až. Dnes byste ho však na ulici možná ani nepoznali. Nikdo nemládne, a to ani MacGyver.

Anderson zasvětil život herectví, produkci, adrenalinovým sportům, a především své dceři Wylie, ze které se rovněž stala herečka a producentka. V posledních letech se objevuje pouze na akcích pro fanoušky. Ty pravidelně informuje o svém životě na oficiálním webu.

Ačkoliv po něm toužily milióny žen, Richard se nikdy neoženil. Mezi jeho expřítelkyně ale patří řada slavných žen jako Teri Hatcher, Sela Ward, Lara Flynn Boyle, Katarina Witt a v neposlední řadě pak herečka Apryl Prose, matka jeho dcery. S tou žil od roku 1996 do 2002. Po rozchodu vychovával dceru sám. Wylie byla také důvodem, proč skončil s Hvězdnou bránou a raději se věnoval jí.

Reklama

Další články

Načítám