Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zřejmě nejpohlednější, hlavně pro mladší věkovou hranici fanynek, finalista SuperStar Martin Harich o sobě dává vědět. Sice doposud koncertoval hlavně na Slovensku, ale chystá se vtrhnout i do českého šoubyznysu. Předvěstí má být jeho videoklip.

Martin Harich točil o víkendu poslední scénu klipu ke svému druhému singlu Ja ťa nájdem z alba Príbeh Snov. Točilo se v pražském klubu. Děj byl jednoduchý. Na koncert Haricha přijdou jeho fanynky a málem ho láskou snědí.

Komparz zdarma zajistily skutečné zpěvákovy fanynky. Osloveny byly přes jeho fanouškovské stránky na sociální síti. "Přihlásily se jich stovky, ale, přes obrovský zájem mělo štěstí a možnost zahrát si ve videoklipu pouze prvních padesát přihlášených," řeklaSuper.cz zástupkyně firmy Media Pro Picture, která klip natáčela.

Harich si píseň sám složil a napsal i text. Ten pojednává o tom, že hledá svojí dívku, která mu nechává různé indicie, kde ji má hledat, například v klubu Jazz Dock, kde vystupuje na koncertě, mu nechá u barmana přívěšek se symbolem věže na Petříně, on ji tam vyrazí hledat. Tam opět nalezne další vzkazy - jako například papírek s číslem 22 - tedy nasedne do tramvaje 22 apod. Na konci klipu se setkají se náhodou ve stejné ulici, kde oba dva shodou okolností bydlí.

Půvabná tmavovláska, která získala hlavní roli, není Harichova přítelkyně. Jmenuje se Lucka, je to studentka gymnázia a je to zpěvákova kamarádka z gymnázia. Klip bude vysílán během listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám