Hlavní obsah
Článek

S modelingem díky ambiciózním rodičům, fotbalistovi Patricku Blondeauovi a moderátorce Veronice Loubry, začala už ve čtyřech letech, v šesti si pak díky roztomilé tváři a velkým modrým očím vysloužila přezdívku „nejkrásnější holčička světa“, kterou uznala média po celém světě. Thylane Blondeau totiž byla opravdu kouzelná. A krásná je stále. Dokonce si od nezávislých kritiků (TC Candler & The Independent Critics) vysloužila označení „nejkrásnější tvář roku 2018“.

Co začalo v útlém dětství, dnes úspěšně pokračuje. Thylane se průběžně objevuje na stránkách magazínů i v reklamách. Spolupracovala se značkami Chanel, Ralph Lauren, Lacoste nebo Dolce & Gabbana, je tváří L´Oréalu. Blondeau zastupuje stejná agentura jako například sestry Gigi a Bellu Hadidovy nebo dceru Cindy Crawford Kaiu Gerber, a ta ji sedět v koutě určitě nenechá.

Půvabné Francouzce je sedmnáct let, takže doby, kdy si doma hrála s panenkami, jsou pryč. Momentálně ji zahraniční média spojují s mladým krajanem, DJ Milanem Merittem.

Reklama

Další články

Načítám