Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Zounar (56) nedávno všechny dámy překvapil ve hře Divadla Palace Dva nahatý chlapi, kde se, jak už název napovídá, svlékal přímo na jevišti.

To v seriálu Krejzovi je Zounar zatím oblečený. A to rovnou do kamizoly. Coby hajný Karel Klampera se ale i tak ukáže divákům v poněkud nezvyklé, místy až bizarní úloze. Do českého lesa vyrazí lovit zatoulaného klokana Aliho, který utekl ze zoo.

Asistuje mu u toho seriálová kolegyně Pavla Tomicová (61), která se loni dostala až do finále StarDance. „Je opravdu velký, když se postaví, je vysoký jako já. Najednou před vámi stojí 177 centimetrů,“ popisoval své první setkání se zvířecím kolegou Zounar.

Scenáristé jeho ani Tomicovou nešetřili, takže pobíhání po lese a lovení zvěře neušli. Nakonec se s klokanem viděli tváří v tvář, až když ho lapili a Ali pěkně odpočíval v kleci.

„Já bych ho pohladil, ale bylo mi řečeno, že bych dostal, až bych se divil,“ prozradil herec, který byl tak trošičku zklamaný. „Klokan neopustil vůz, takže žádné velké herecké výkony se od něj neočekávaly.“

Co by ale Martin Zounar rád okusil, je společné hraní s jeho největší láskou, německou dogou Limpinou. „Už tady má svůj karavan,“ práskl Zounar, který tak pomalu připravuje cestičku do seriálu své zvířecí krasavici, která s ním tráví každou volnou chvilku.

Reklama

Další články

Načítám