Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 60 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč) a moderní kuchyňské linky (od 3 299 Kč)! Neváhejte využit slev na více než 400 sedaček a 80 typů kuchyňských linek v naší nabídce, které končí 10. 2. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Krásná sedačka, ze které se Vaši známí posadí na zadek. Sleva 29 %!

Krásná a pohodlná sedačka Paramo. Velký rozklad samozřejmostí. Sleva 10 000 Kč platí pouze do 10.2. Sedačku Paramo nabízíme v kombinace pevné eko-kůže na korpus a kvalitní pytloviny na sezení. Levněji v ČR nenajdete! Více barev v nabídce!

Moderní sedačka s neskutečnou slevou 33 % platí pouze do 10.2.!

Top design 2019, to je sedačka Malaga, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní žinilkové látky je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Nová sedačka nemusí být drahá. Za pouhých 11 499 Kč dostanete nejmodernější kousek!

Není čas na změnu? Díky slevám až 60 % na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2019. Např. oblíbená rohová sedačka Karlos U s rozkladem, za neskutečnou cenu 11 499 Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Luxusní kuchyňská linka Rosso se slevou 30 %!

Únorové slevy jsou vhodným obdobím pro proměnu kuchyně. Např. oblíbená kuchyňská sestava Rosso za cenu již od 6 999 Kč. Mnoho jiných sestav a elementů po kliknutí na odkaz! Nechte se inspirovat.

Krásná a moderní kompletní kuchyňská linka se slevou 54 %!

Kompletní kuchyně v rozměru 270 cm nyní za neskutečnou cenu 5 499 Kč. Využijte jedinečné nabídky, která platí pouze do 10. 2. nebo do vyprodání zásob. Dopřejte si novou kuchyni.

Další články

Načítám