Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se to děje s půvabnou Janou Plodkovou, která dostala cenu Český lev za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli filmu Protektor? Když ji Super.cz viděl na uzavřené módní přehlídce v rámci výstavy módy a designu My Airflection, nestačil se divit.

Jana dorazila se svým přítelem, optikem Filipem Žilkou, jehož poznala díky tomu, že pro jeho firmu fotila kampaň. Jsou spolu už sedm měsíců a Plodková je stále hubenější. A aby udělala příteli radost, na všech akcích se objevuje v brýlích.

V sále budovy v Praze 6 přezdívané Skleňák si před objektivem fotografa ani nesundala kabát, ale bylo vidět, že už jej na hubeném tělíčku sotva unese. S Filipem Žilkou na párty, s výjimkou letošního ročníku karlovarského filmového festivalu, moc často nechodili.

Naposledy se začátkem října objevili na premiéře jednoho zahraničního filmu. Tentokrát se mezi lidi vypravili proto, že Žilka by jedním z partnerů akce.

Reklama

Další články

Načítám