Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě na podzim loňského roku se Ivana Chýlková (60) bála, zda jí kostýmy z muzikálu Galileo budou. „Já si myslím, že se tam nevejdu, ale třeba budu příjemně překvapená,“ svěřila Super.cz v září na tiskové konferenci. Úspěšné představení se po 15 letech již 6. února vrací na divadelní prkna a herečka stejně jako před lety ztvární intrikánku Gianu di Medici.

Na jedné ze zkoušek, které aktuálně probíhají, předvedla, že si rozhodně z kostýmů nemusela dělat těžkou hlavu. Štíhlou postavu, kterou si Chýlková roky udržuje, jí mohou závidět i mladší kolegyně. V odvážném oblečku se na ni fanoušci mohou těšit i tentokrát.

Herečka během představení vystřídá hned několik svůdných modelů, nejvíce odvážný je však černý korzet s kraťásky, který je doplněný o vysoké kozačky. Ivana v modelu vypadá opravdu skvěle. To, že od premiéry uplynulo již patnáct let, by opravdu nikdo nepoznal. Posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám