Hlavní obsah
Článek

I přes svůj nízký věk je začínající pěvecká hvězdička Courtney Stodden (17) jen zřídka viděna bez velkého množství make-upu. Avšak ve čtvrtek mladičká manželka herce Douga Hutchinsona (51) všechny překvapila, když si vyšla ven pro kávu nejspíš úplně odlíčená. Stodden tak po dlouhé době alespoň v obličeji připomínala sedmnáctiletou studentku, kterou ve skutečnosti je, ačkoli obvykle pod nánosy líčidel vypadá jako zralá třicátnice.

Co si však Stodden neodpustila bylo hodně vyzývavé oblečení, ve kterém si tato blondýnka libuje. Na odiv obvykle dává svá silikonem vylepšená ňadra, ale ani zbytek svého těla rozhodně nenechavá jen pro svého manžela Douga, s nímž s oblibou lascivně dovádí na veřejných místech. Nedávno byla Courtney například vyhozena z trhu, kde se prodávaly dýně na Halloween. Spoře oděná Američanka se tam natolik předváděla fotografům, že její chování bylo vyhodnoceno jako krajně nevhodné.

Courtney se však nyní po dlouhé době vrátila alespoň vzdáleně k podobě, kterou měla ještě před dvěma lety. Tehdy ještě jako školačka s culíkem, minimem líčidel a téměř plochým hrudníkem okouzlovala svou přirozeností a nevinností.

Reklama

Další články

Načítám