Hlavní obsah
Článek

Manželka Davida Beckhama není z těch, co rádi ukazují obnažené křivky. Většinou ji můžete vidět spíš zahalenou do stylových modelů. Tentokrát ale udělala výjimku a předvedla se fanouškům na Instagramu v úboru na fitness.

V nedávném rozhovoru také prozradila, že díky vytíženému životnímu stylu od svého těla očekává hodně. Proto je k sobě velmi přísná, co se diety a cvičebního plánu týče. A o svůj rozvrh se i podělila se světem. Victoria (49) vstává už v půl šesté ráno a věnuje se rychlé chůzi, joggingu nebo běhu.

Ke snídani konzumuje zelené smoothie, připravené z ovoce, brokolice a chia semínek, poté, co na prázdný žaludek vypije sklenici vody s jablečným octem. Smoothie doplní o cereálie a během dne si pak dopřává zeleninu, luštěniny nebo ryby. V rozhovoru pro Vogue se svěřila, že nekonzumuje mléčné produkty.

Co se týče cvičebního plánu, ráno běhá Victoria 5 km, a poté cvičí s trenérkou. S tou trénuje pětkrát týdně. Necvičí však pouze jednou za den. Po snídani s rodinou si dopřeje ještě jeden trénink, než začne svůj pracovní den. „Jsem velmi disciplinovaná. Musím být. Je to jediný čas během dne, kdy můžu cvičit,“ dodala na vysvětlenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám