Hlavní obsah
Článek

Během prvních let vysílání Novy patřil Libor Baselides (54) k nejznámějším televizním tvářím. Kdysi hvězdný moderátor se po delší době opět vypravil do společnosti. Má za sebou nejen bohaté zkušenosti před kamerou, ale také těžké chvíle.

Libor v roce 1994 moderoval úplně první Snídani s Novou po boku Lenky Hornové. Jeho parťačkou se později stala Dana Morávková a ve vysílání se objevoval až do roku 2000. Pak ale jeho kariéra uvadla. Mihnul se v seriálech Ordinace v růžové zahradě či Obchoďák a dlouho o něm nebylo slyšet.

Když už se objevil v médiích, šlo o nepříjemnou kauzu. V roce 2016 byl Libor zadržen kvůli obvinění z krádeže a strávil noc v policejní cele. Následně skončil u soudu, kde byl odsouzen na jeden rok odnětí svobody s odkladem na dva roky.

Libor Baselides tehdy tvrdil, že je nevinný, a stále ho to táhne do společnosti. Nenechal si ujít premiéru muzikálu Vlasy v Divadle Kalich. Moderátor dříve nosil tmavé vlasy sčesané dozadu, nyní je má viditelně nabarvené a dává přednost patce. Z jeho unaveného obličeje bylo znát, že není v nejlepší životní formě.

Reklama

Další články

Načítám