Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

I když nastávající rodiče mlčí, zahraniční média berou těhotenství herečky Kate Mary (35) jako hotovou věc. S manželem Jamiem Bellem (32) tvoří pár od roku 2015 a letos by se měli dočkat prvního společného potomka.

O těhotenství herečky ze seriálu Domek z karet se spekulovalo už na počátku ledna, kdy se objevila na udílení Zlatých glóbů v šatech broskvové barvy, v nichž se jí rýsovalo bříško. Na hereččině drobné postavě (měří jen 157 centimetrů) je znát každé kilo navíc. Informaci ze svého soukromí zatím nepotvrdila, ale každé její další fotky provázejí spekulace, podle nichž by měla být v pátém měsíci těhotenství.

Tajnosti dělá i nastávající tatínek Jamie Bell, jehož už ve 14 letech proslavil film Billy Elliot. Herci se seznámili při natáčení komiksového filmu Fantastická čtyřka. I když se jednalo o propadák, který získal dvě anticeny Zlaté maliny, Kate a Jamie mu vděčí za své štěstí.

Sestra známější herečky Rooney Mary se maminkou stane poprvé. Její muž už má s exmanželkou Evan Rachel Wood pětiletého syna Jacka.

Reklama

Další články

Načítám