Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jemma Lucy (30) se proslavila v britských reality show jako Ex on the Beach nebo Celebrity Big Brother, a od té doby si držela svůj profil večírkové královny. Nyní si však s večírky dá nejspíš na nějaký čas pohov. Minulý týden totiž oznámila, že je v očekávání.

Radostnou novinu však provázejí obavy, že na ni lidé budou útočit kvůli sexy snímkům, které ráda fotí, a tomu, jak se prezentuje. Přiznala také, že je už v pátém měsíci a trochu se zklidnila. Pohlaví miminka chce však nechat v tajnosti.

„Někdy fotím odvážné snímky a bojím se, že mě kvůli nim nyní lidi odsoudí a budou mi nadávat. Taky se za to trochu odsuzuji, abych byla upřímná. Raději bych se takhle nefotila, ale je to moje práce. Musím vydělat peníze pro sebe a své miminko,“ svěřila magazínu Closer s tím, že už plánuje i další projekty z trochu jiného soudku.

Potetovaná kráska nechce prozradit ani totožnost otce svého dítěte, jedná se však prý o někoho, s kým se stýká delší dobu a není slavný. „Vždy jsme si chránili naše soukromí. Velmi mě podporuje a oba chceme pro naše miminko to nejlepší,“ doplnila Jemma, která se navzdory své reputaci vzdala večírků údajně už před dvěma lety, alkohol prý vyměnila za posilovnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám