Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do paměti se lidem nejvíce zapsala pohádkou Popelka, kterou v roce 1969 natočila. Kvůli této roli ji na ulici fanoušci stále poznávají a oslovují. Herečka Eva Hrušková (66) letos plánuje oslavit jubilejní výročí od chvíle, kdy měla černobílá Popelka premiéru.

„Tento rok je pro Popelku takový slavnostní, protože letos uplyne 50 let od jejího natočení a chystáme různé akce s Alešem Cibulkou, s mým mužem a Jirkou Štědroněm, vyjedeme po celé naší vlasti s programem Popelka na Cibulce a moc se těšíme,“ prozradila Hrušková, která se svým mužem Janem Přeučilem stále hraje pro nejmenší publikum.

„Pro děti hraji stále a ráda, vlastně celý život,“ řekla nám Eva na křtu knížky pro děti Pohádky a MALÉhRY, kterého se zúčastnila. Vedle práce si volný čas nejraději užívá se svou rodinou. Její syn Zdeněk Rohlíček (37) má s někdejší tanečnicí Libuškou Rohlíčkovou (37) dceru Elinku, která dělá všem velkou radost. „Na hlídání si ji zatím nepůjčujeme, vidíme ji jen na návštěvy, ale strašně se těším, až ji budeme mít na delší dobu, protože s ní je strašná legrace,“ prozradila Hrušková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám