Hlavní obsah
Článek

Po čem skutečně ženy touží? Není to princ na bílém koni, záplava růží ani obrovský diamant. Jednoduše chtějí jíst a hubnout! Ne jenom zobat, popíjet proteinové koktejly nebo polykat kvanta pilulek, ale skutečně se najíst a nepřibrat. A pánové to mají podobně.

Nehubnete?

Více

Komerční sdělení

Možná máte díky různým dietním pokusům a častému hladovění zpomalený metabolismus. Možná jste dokonce podvyživení, i když to tak na první pohled rozhodně nevypadá. Řešení je jednoduché. Začít pravidelně jíst, vybírat pouze kvalitní jídlo, žádné náhražky, polotovary a chemické bomby. Také si hlídat energetický příjem a výdej, a ten rozdělit do ideálních pěti porcí denně. Nezapomínat na bílkoviny a nebát se prospěšných tuků. Není nutné trpět hlady a únavou. Je potřeba se naučit, jak rozdělit jídlo do správných porcí a jaké suroviny pro přípravu jídla využívat. Odměnou za pravidelné stravování bude stabilní hladina krevního cukru, pravidelný přísun energie i lepší možnost kontroly skutečného energetického příjmu. Dalším krokem je zařazení pohybu. Postava bez pohybu nikdy nebude zpevněná a pěkně tvarovaná. Opticky sice vypadá štíhle, ale bez správného poměru svalů a tuků je uvnitř nadále obézní. Stačí denně rychlá chůze a už se jejich poměr mění k lepšímu.

Připravit si jídelníček sice není jaderná fyzika, ale i tak zabere spoustu času

Pokud nemáte dostatek času a chuti vymýšlet recepty, počítat kalorie, cukry a tuky, zkuste tento úkol delegovat na někoho, kdo ví o výživě všechno! Ideálně erudované nutriční specialistce. Stále je tady ovšem nutnost suroviny nakoupit a podle jídelníčku uvařit. I toto lze jednoduše vyřešit, objednat si jídla už uvařená a nechat si je dovézt. Třeba od Zdravého stravování, momentálně nejoblíbenější společnosti, která se jídlem v krabičkách zabývá již více než deset let. Každý den vám přiveze domů nebo do práce celodenní menu dle zvoleného programu. Všechny jídelníčky jsou pečlivě připravovány nutričními specialistkami, které také dohlíží na kvalitu používaných surovin.

Krabičková strava pro zdravý životní styl a hubnutí v programu Pro zdraví

Zdravý program je určen pro každého, kdo chce do svého života přinést pestřejší stravu. Recepty tuzemské kuchyně doplňují ty z různých končin světa. Jídelníčky jsou sestaveny jak z tradičních českých surovin, tak i z potravin ze všech světadílů. Najdete tady například špaldu, starobylou odrůdu nešlechtěné pšenice, i quinou, vzácný poklad Inků. Pokud je vaším cílem shodit nějaké to kilo, tento program rozhodně správně nastartuje metabolismus a zahájí očekávanou váhovou redukci. Samozřejmě bez hladovění. Vhodné pro rychlou dietu i dlouhodobé stravování.

Ještě více zeleniny a ovoce v programu Pro zdraví+

Stravování nejen pro ty, kteří chtějí redukovat svoji hmotnost, ale i pro ty, kteří chtějí zdravě jíst a podpořit svůj zdravý životní styl. Přesvědčte se, že zdravé stravování může být chutné a zároveň syté. Nutriční specialistky Zdravého stravování sestavují jídelníčky pestře a vyváženě. Proto, abyste se s nabídkou jídel nenudili, dbají na střídání rozmanitých surovin, chutí a receptur. K menu je přidána zelenina a ovoce ve formě salátů, smoothie i krájených špalíčků. Prostě nálož vitamínů, minerálů a vlákniny pro všechny, kteří to se svými předsevzetími myslí opravdu vážně.

Program Protein+ pro aktivní i rekreační sportovce

Není pravda, že krabičkové stravování je pouze pro ty, kteří chtějí hubnout. Využívají je také všichni, kteří chtějí přibrat kvalitní svalovou hmotu. Tento program je navržený speciálně pro silový trénink. Podíl základních hodnot je 30-35 % bílkovin, 30 % tuků a 40 % sacharidů. Celý jídelníček je sestaven tak, aby zajistil potřebnou energii a dostatek bílkovin na následnou regeneraci a nárůst svalové hmoty. Dopřejte si komfort spojený s dovozem chutného jídla, z těch nejkvalitnějších surovin, připraveného podle moderních výživových trendů a užívejte si volného času bez neustálého počítání kalorií. Několik tisíc klientů využívá denně služby Zdravého stravování, které pro vás přesně tyto služby zajišťuje více než deset let.

Další články

Načítám