Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Monika Leová (32) měla Vánoce i Nový rok trávit v Austrálii, kde se před dvěma roky zasnoubila s dnes již manželem Martinem Košínem. Chtěli si na stejném místě říct manželský slib, který nestihli na svatbě. Měla to být také jejich svatební cesta. Nakonec ale neodletěli.

"Dostala jsem pracovní nabídku, rozhodla jsem se tady zůstat a užili jsme si krásné Vánoce v Česku. Nejde mi tolik o honorář, byla to příležitost, která se neodmítá. Jsem nový hlas v Autosalonu. Miluju auta a motorky, byla to pro mě další meta, kam se posunout," řekla Super.cz Monika na akci Primy. V kavárně, kde obsluhují jen hendikepovaní lidé, pomáhali s obsluhou.

"Poletíme příští Vánoce, posunulo se nám to o rok," prozradila s tím, že slib si řeknou zřejmě v Čechách. "Pořád si říkáme hezký věci. Mrzí mě ale, že jsme si neřekli, co jsme si chtěli říct. 19. února slavíme devět let, máme výročí, tak to tam možná dáme," usmívá se.

Zatímco její kolegyně na Primě už jsou maminkami, ona stále se založením rodiny otálí. "Rodinu plánujeme tak za dva roky. Těšíme se na to, bavíme se o tom. Ale ještě chceme cestovat, abychom se pak mohli naplno věnovat malému," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám