Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozchodu Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) pomalu neuplynul týden, aby lidé herce nespojovali s novými ženami. Posledních pár dnů si přitom zahraniční média ukousla pořádné sousto a Pitta zapletla do románku s jeho neméně slavnou kolegyní Charlize Theron (48).

Pitta a Theron měl seznámit hereččin bývalý partner Sean Penn a randit spolu mají už pár týdnů, píší zahraniční média. Uvěříme, až se k sobě sami přihlásí. Zatím se ke zvěsti ani jeden nevyjádřil.

Stejně jako Jolie, jejíž jméno bývá v podobných zprávách také intenzivně skloňováno. Z pozice Pittovy ženy a matky jeho dětí se tomu nevyhnula ani tentokrát. Dny však herečka evidentně nehodlá trávit komentováním drbů (v jejím případě by to byla práce na plný úvazek). Raději čas věnuje dětem. Neděli strávila sportováním s dvojčaty Vivienne a Knoxem, s nimiž byla v hale na umělé stěně. A tam na fámy zvysoka kašlala.

Reklama

Další články

Načítám