Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bývalá německá letuška s pseudonymem Martina Big (35) se loni provdala za svého stejně podivínského partnera Michaela a plánuje založit rodinu. Majitelka obřích silikonových ňader je přesvědčena o tom, že může po změně pigmentu přivést na svět miminko tmavé pleti.

Příběh o nenápadné ženě, která zatoužila po mega silikonech a následně se rozhodla, že z ní bude černoška, už dávno přesáhl hranice Německa. Martina svou transformaci prezentovala v USA a nyní se o své dojmy přišla podělit do britského televizního pořadu This Morning.

Z drobné blondýnky je prsatice tmavé pleti, která svou vizáž změnila pomocí injekcí se speciálním roztokem měnícím pleť i vlasy. Ztmavování se zalíbilo i Michaelovi, který se dal v jejích stopách, ale stále má ještě co dohánět.

Martina se považuje za plnohodnotnou Afričanku a věří, že experiment změnil její DNA. Stojí si za tím, že jednou porodí černouška. „Lékaři mi řekli, že miminko bude mít tmavou pleť. Řešili jsme také možnost kojení,“ prozradila v Londýně.

Moderátorka Holly Willoughby jí následně položila dotaz, zda by ji překvapilo, kdyby budoucí dítě mělo světlou pleť. „I tak bych ho milovala. Ale jsem si jistá, že bude černé, možná jen jako mléčná čokoláda, ale na tom nezaleží,“ reagovala Martina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám