Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Skandalistka Iveta Bartošová (†48) má za sebou patrně nejhorší rozhovor svého života. Ve čtvrtečních VIP zprávách se ukázala v tak zbědovaném stavu, že ji litoval snad i exmanžel Jiří Pomeje. Byla snad znovu pod vlivem alkoholu? Ivetin milenec Josef Rychtář (65) se dušuje, že ne! „Byla unavená a pod utišujícími prášky. Hnuly se jí dráty v rameni,“ svěřil se Super.cz.

„Iveta se sama rozhodla pro VIP zprávy udělat rozhovor. Já tu potřebu zviditelňovat se nemám. Nechal jsem jí volnou ruku, ať se vyjadřuje sama, jak chce,“ říká Rychtář. Odmítá, že by jeho přítelkyně, kterou nazývá něžně jako koťátko, vyzunkla nějakou tu láhev alkoholu. „Přísahám, že alkohol v tom nebyl,“ tvrdí. S Ivetou je prakticky čtyřiadvacet hodin denně a netuší prý tedy, jak by se k pití Bartošová dostala. Žádné skrýše se zásobami na horší časy ve vile už prý Iveta také nemá. „O domě mám dobrý přehled, protože se tam chystám malovat. To by musela být Iveta velmi šikovná,“ uvádí.

S výsledkem natáčení je Rychtář spokojený. „Byla unavená a pod vlivem léků, nicméně zvládla to. Možná to někomu mohlo připadat moc, ale já si myslím, že to bylo v pohodě,“ myslí si říčanský usedlík, který se nyní usadil v Ivetině uhříněvské vile, kde na ni dohlíží.

„Nákupy dělám já, nebo na ně vyjíždíme spolu. Nedovoluju jí to (alkohol - pozn. red.) kupovat a sám jí to také nekupuju,“ přesvědčuje nás Rychtář a přiznává, že kvůli strachu z Ivetiny recidivy jí znemožnil přijmout několik rizikových zakázek.

„Byly tu nabídky, aby zpívala na soukromých akcích a párty. To jsem ale zakázal. Řekl jsem, že pokud by něco takového udělala, dám od ní ruce pryč. Tam je totiž jen krůček k tomu, že ji někdo někam na něco pozve. Ona jistě neřekne ne a je tam, kde ji nikdo z nás nechceme vidět,“ dodává Rychtář.

Včerejší reportáž o Bartošové najdete od času 15:04 na Stream.cz. Dnes VIP zprávy přinesou v 19:50 druhou část rozhovoru, ve kterém znavená Bartošová mluví o synovi a jeho otci Ladislavu Štaidlovi.

Reklama

Další články

Načítám