Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) vzbudila svým mrazivým vzkazem ze zasněžené Kanady obrovskou vlnu reakcí.

Fanoušci si všimli, že má Lucie smutné a unavené oči, což mohlo být samozřejmě způsobené vánicí a nikoliv únavou z rozvodového řízení s Tomášem Plekancem (41). Zpěvačku ale ihned musely potěšit desítky povzbudivých zpráv.

„Má smutný oči, ale to zas bude dobrý,“ napsal jeden z fanoušků. Další se zas obával, aby Lucie nenastydla. „Lucinko, pořádně se s klukama oblíkejte, dejte na sebe pozor, ať nám tam nenastydnete. Moc vám to sluší a přeji vám ve všem jen štěstí. Jste skvělá a mám vás moc ráda,“ vzkázala zpěvačce jedna z fanynek.

„Je na Vás vidět únava, jste strašně smutná, ať je lépe, zdraví Vás Louny,“ přišel vzkaz i z malebného města na řece Ohři. Další příspěvky litovaly Vondráčkovou, že se musí potýkat s tak příšernými mrazy, ale našli se i tací, kteří v očích rozvádějící se zpěvačky viděli slzy.

„Když muž opustí rodinu, je to jeden z nejtěžších křížů,“ mudroval další příznivec herečky a zpěvačky v jednom.

Vondráčková si četbou komentářů musela vylepšit náladu. Ani jeden ji totiž nehaní, a tak si musela potvrdit, že se o svou početnou fanouškovskou základnu může pořád opřít.

Reklama

Další články

Načítám