Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se stylistkou Jessicou Mulroney (38) se vévodkyně Meghan (42) zná roky. Podle informací zahraničních médií se spřátelily, když se Meghan kvůli seriálu Kravaťáci přestěhovala z Los Angeles do Toronta (seriál se vysílá od roku 2011). Mimo jiné je spojila záliba v józe či cestování. Naposledy spolu strávily dovolenou v roce 2016. Pak už přišel vztah s Harrym a jiné povinnosti.

Meghan na přítelkyni nezapomněla ani s postupem do vyšších společenských kruhů. Je to právě Jessica, která jí pomáhá s výběrem outfitů a je označována za její „neoficiální stylistku“ a některými také za „tajnou zbraň“ vévodkyně. Vnést trochu čerstvého vzduchu do „urozeného“ šatníku svázaného striktními pravidly jistě není na škodu.

Díky Jessice, která pochází z Montrealu, se na Meghan objevily například kousky progresivních kanadských značek jako Judith & Charles a bezesporu má Mulroney zásluhu i na tom, že se z Meghan během krátké doby stala módní ikona. V říjnu vévodkyni doprovázela i na její první oficiální zahraniční cestě a v únoru nechyběla na oslavě pro nastávající maminku v New Yorku.

Vedle těch módních může přidat i rady rodičovské. S manželem Benem Mulroneyem má Jessica tři děti, osmiletá dvojčata Briana a Johna a pětiletou Isabel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám