Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jeho fanouškovské základně převládají především dívky. I tak se zpěvák Timmy White ve svém posledním klipu k singlu s názvem This is Love rozhodl představit svou přítelkyni. Nebylo mu líto, že své obdivovatelky připraví o naději. Je prostě zamilovaný a líbací scény by si nedovedl představit točit s někým jiným.

V novém videoklipu převládají silné emoce a Timmy v něm prostě nechtěl nic předstírat, a tak jeho dívku hraje skutečná přítelkyně Eliška, pro kterou Timmy videoklip napsal. To samo o sobě přispívá k autentičnosti a přirozenosti hereckých výkonů, tento zamilovaný pár totiž nemusel nic hrát. Milují se i v reálném životě, a to už přes dva roky.

„Já si natáčení užíval. Spíš jsem se bál, že Eliška se bude bát a stydět, ale stačilo pár prvních záběrů a byla úplně v pohodě a vznikly krásné záběry. Měli jsme jen dva natáčecí dny, bylo to extrémně náročné. Hlavně ten první den, kdy jsme točili venku, byla opravdu zima, ale outfity na většinu lokací jsme měli podzimní, kolikrát jen tričko a lehká kožená bunda,“ komentuje zpěvák první natáčení s partnerkou.

Nový videoklip je pro zpěváka již osmým. Text šel Timmymu přímo od srdce, pojednává o vlastní životní lásce, co pro něj znamená, a vystihuje jeho současný životní příběh. Sázka na upřímnost se mladému zpěvákovi zjevně vyplatila a jeho fanynky ho za odhalení soukromí naopak oceňují. Nová zamilovaná píseň vyvolává emoce, které jsou opravdu hodně silné, což se projevuje téměř ve všech komentářích jeho obdivovatelek, které přiznávají dojetí, a dokonce i slzy. Videoklip „This Is Love“ se okamžitě na internetu chytl a má tedy ty nejlepší předpoklady stát se „virálním“.

Reklama

Další články

Načítám