Hlavní obsah
Článek

Kdykoliv se Halle Berry (57) objeví ve společnosti, strhává na sebe pozornost svou dokonalou postavou. I po padesátce by si mohla zahrát Bondgirl, protože je ve skvělé kondici. Čemu vděčí za svou formu?

Hvězda bondovky Dnes neumírej (2002) by agenta 007 hravě svedla i po padesátce. Halle Berry je průkopnicí trendu, který je populární v celém Hollywoodu. Už několik let se stravuje podle pravidel keto diety, jejímž principem je omezení příjmu sacharidů. V jejím jídelníčku tak místo ovoce a brambor najdeme spíše maso a ořechy.

„Halle si místo tří velkých jídel dopřává několik malých svačinek v průběhu celého dne. Především proteinové tyčinky. Stále tak má dostatek energie,“ tvrdí zdroj obeznámený se stravováním slavné herečky.

Samotný jídelníček jí ale luxusní postavu nezajistí. Důležitý je samozřejmě také pravidelný pohyb. Poctivě se věnuje své fyzické i duševní stránce. Šestkrát týdně má pravidelné cardio lekce i meditace. Fanoušky o své kondici přesvědčila i na Instagramu, kde sdílela video ze svého tréninku. Je vidět, že držitelka Oscara za Ples příšer nemá své křivky zadarmo. Za její figurou je spousta dřiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám