Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nenávratnu jsou doby, kdy byl Zac Efron (31) tím roztomilým kloučkem v Muzikálu ze střední, filmu pro náctileté. Zapracoval nejen na svých hereckých schopnostech, ale především na svých svalech, které jsou minimálně obdivuhodné. A právě svou muskulaturu vystavil na pláži v Mexiku, kam si nedávno vyrazil s přáteli a bratrem Dylanem.

Efron se také opět vrátil k blond platinové barvě vlasů. Kštici už takhle jednou obarvil kvůli roli v remaku Pobřežní hlídky. Nyní se k ní opět vrátil, není však jisté, jestli opět kvůli roli, nebo proto, že by si barvu oblíbil.

Více než své svaly nebo kadeře však předvede letos na filmovém plátně herecké schopnosti, a to hned v několika filmech. Velmi očekávaný je snímek Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, kde ztvárnil sériového vraha Teda Bundyho. Uvidíme, jak si lamač dívčích srdcí s rolí jednoho z nejobávanějších zabijáků poradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám