Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Se senzačním odhalením přišel britský deník The Sun, který napsal, že vévodkyně z Cambridge možná konečně čeká vytouženého potomka.

Zajímavý je myšlenkový postup, jakým novináři k tomuto závěru došli. Kate se podle nich prozradila při návštěvě Dánska, kde nechtěla ochutnat arašídovou pastu, kterou jí nabídli dánský korunní princ Frederik (43) s manželkou Mary (39).

Vévodkyně slušně odmítla, i když by se slušelo, aby alespoň okusila. Zároveň vyslala spiklenecký pohled na prince Williama (41), jako by jen oni dva věděli něco, co pro ostatní ještě zůstává tajemstvím.

Novináři neváhali a obrátili se na vévodkynina mluvčího, který vyvrátil, že by Kate byla na arašídy alergická. Jediným vysvětlením tedy zůstává těhotenství - řada lékařů totiž nastávajícím maminkám doporučuje, aby se konzumace plodů podzemnice olejné vyhnuly.

Zdroj z Buckinghamského paláce ale vysvětlil, že za Katiným odmítnutím může být i něco jiného. Stále si totiž zvyká na neustálou pozornost médií a není jí příjemné jíst před kamerami.

Reklama

Další články

Načítám