Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdové talenty střídají v soutěži MasterChef i kontroverzní účastníci, kteří se snaží o titul nejlepšího amatérského kuchaře v Česku. S tímto chováním se ale za celou dobu porota snad ještě nesetkala. Vlásenkář Stanislav, který v minulosti zkoušel štěstí i v soutěži Gay roku, se při natáčení navážel do nejmladšího z porotců Přemka Forejta.

Soutěžící s extravagantní vizáží připravil buřt guláš a hned na začátku překvapil porotce svým vyjadřováním. „Mohl jsem sice udělat kvalitnější jídlo a víc nad tím zapřemýšlet,“ přiznal Standa. „A proč jsi to neudělal?“ zajímalo porotu. „Protože nevybleju svou kreativitu hned na začátku soutěže,“ komentoval arogantně Standa.

Co následovalo, ale opravdu nikdo nečekal. Při ochutnávání porotě sdělil, že jídlo nesolil, nezahušťoval a neochutnal. „Ty nám tady něco naservíruješ a ani jsi to neochutnal?“ zajímalo Přemka. „To je vaše práce ochutnávat,“ odsekl Standa. To porotce tak namíchlo, že odešel, aniž by jídlo ochutnal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám