Hlavní obsah
Článek

Na to být v centru dění jsou zvyklé, vyplývá to z povahy jejich titulů. Při svých posledních veřejných vystoupeních vévodkyně Kate a Meghan (42) navíc pozornost přiživily výběrem barev.

Výraznou fialovou, navíc v kombinaci s červenou, oblékla nejdřív Meghan na setkání v Birkenheadu, a následně kostýmek stejné barvy z šatníku vytáhla i Kate. Ta nebyla k přehlédnutí na návštěvě oddělení londýnské královské opery, které má na starost výrobu a údržbu kostýmů pro operu i balet.

Britský Daily Mail při té příležitosti připomíná, že zájem o oděvy mohla Kate podědit po svém prapradědečkovi Francisi Martineauovi Luptonovi, který spolu se třemi bratry vlastnil textilku William Lupton & Company. Anebo se zkrátka jen ráda hezky obléká jako každá žena a návštěva zázemí královské opery byla další položkou v nabitém programu.

Není výjimkou, že lidé volbu outfitů vévodkyň spojují s poctou lady Dianě. Hold zesnulé matce princů Williama a Harryho tentokrát podle některých vzdala Meghan svou červeno-fialovou kombinací.

Inspirovala se Meghan jednou z největších módních ikon, princeznou z Walesu? Podle některých ano.

Které vévodkyni výrazná barva sluší víc?
Meghan
19,8 %
Kate
80,2 %
Celkem hlasovalo 1731 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám