Hlavní obsah
Článek

Asi se nenajde v Česku jediný člověk, který by zpěvačce s kontroverzní minulostí Ivetě Bartošové (†48) nepřál, aby se konečně odrazila ode dna a začala fungovat jako normální člověk. A i když to vypadalo, že jí nejnovější přítel Josef Rychtář (53) rozjasnil tvář a vnesl do jejího života pohodu, bohužel se nyní zdá, že se Iveta opět zmítá v šílených problémech. Žena, která má za sebou divoké alkoholické eskapády, vystoupila včera v televizi v tak těžkém stavu, že bylo do breku i jejím největším nepřátelům.

Iveta svolila k rozhovoru pro VIP zprávy. To však asi vzhledem ke svému rozpoložení neměla dělat. Už z jejího hlasu je poznat, že není úplně při smyslech, a její slova diváky o tom okamžitě utvrdila. "Já jsem získala blok. Tomu se říká sociální fóbie. Měla jsem tu pořád fotografy, lidi, kteří jsou prostě zvláštní. Bála jsem se vyjít ven. Je to pravda," hlásala do světa, aby se bůhví kvůli čemu ospravedlnila. A pokračuje popisem potíží se zlomeninou klíční kosti.

"Měla jsem tam nějaký záněty a tak dále. Tak se to čistilo. Takže zase: další čas. Potom jsem nastydla. Tak jsem řekla (a zde se rozlítostní): Promiňte, nemůžu zpívat," souká ze sebe heslovitě jedno slovo za druhým Bartošová.

Vzápětí pokračuje. "Snažím se prostě nedělat nic. Což je hrozný, pro ženskou. Já tady mám binec, prostě, a nemůžu nic. Na počítači jednou rukou. Všechno pravou, pravá už je unavená. Miláček... kde jsi? (hledá pohledem Rychtáře)... tak se stará. Vytře podlahu, umeje nádobí. Je to nádherný pocit, když máš vedle sebe... tak úžasného chlapa, který udělá všechno. První poslední. Děkuju. Nebýt Pepy, tak nevím," přiznává upřímně, leč těžce zmateně Iveta.

A i když se doteď zdálo, že Josef Rychtář je s ní z opravdu zvláštních pohnutek, v reportáži je vidět, jak jí stojí věrně po boku i v takovém těžkém stavu a stará se o ni smířeně a oddaně jako o nemohoucí miminko.

Jestliže po nedávném vystoupení v Top Staru Bartošové začali její příznivci doufat, že se vše v dobré obrací, reportáží ve VIP zprávách se vrátila o několik světelných let zpátky. Je snad opět ve vleku alkoholu či pilulek? Nepotřebuje pomoc odborníků na léčbu duše? On-line deníku Super.cz se podařilo k situaci získat exkluzivní vyjádření Ivetina přítele Josefa Rychtáře. Proč k natočení takového materiálu vůbec došlo? Čtěte již brzy na Super.cz!

Na vystoupení Ivety se můžete podívat od času 15:04 v reportáži Primy umístěné na Stream.cz.

Reklama

Další články

Načítám