Hlavní obsah
Článek

Mohlo se zdát, že dostat se do přízně vévodkyně ze Sussexu (42), je práce snů. Praxe ale bude jiná. Šéfka ochranky, jejíž jméno nebylo z bezpečnostních důvodů zveřejněno, své místo po půl roce uvolnila nástupci.

Žena, která vévodkyni zajišťovala bezpečí během cesty po Austrálii, Novém Zélandu a okolí, se rozhodla ukončit spolupráci. Služba pro jednu z nejsledovanějších osob celé planety pro ni asi nebyla žádným ternem.

Spekuluje se o tom, že s panovačnou Meghan není jednoduché vyjít. Nejde o první případ, kdy se kolem vévodkyně mění personál. Britská královská rodina je přitom velmi konzervativní a potrpí si na stálé vazby, a to i ty pracovní.

Pozici už loni opustila i osobní asistentka Meghan Melissa Touabti. Té došla trpělivost po šesti měsících kontaktu s vévodkyní. Ve službách královské rodiny skončila po 17 letech i Smantha Cohen, která zastávala fuknci soukromé sekretářky Harryho a Meghan.

Šéfka ochranky svůj záměr oznámila v období Vánoc. „Ano, odchází. Jsou za tím její osobní důvody. Všichni byli jejím rozhodnutím překvapení. Především vévoda a vévodkyně,“ tvrdí zdroj deníku Daily Mail.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám