Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla to za rohem, což si užívala. Ilona Csáková (53) už je roky doma v Brně, takže jsme ji výjimečně potkali v domácím prostředí, když jsme vyrazili na přehlídku její skoro sousedky Gábiny Páralové, jejíž služby si zpěvačka nemůže vynachválit. Zpěvačka nemá zrovna konfekční velikost, tak na spolupráci pěje ódy.

Pomohla jí například s modely na vystoupení po porodu. "Zhostila se toho velmi delikátně, byla empatická a něžná a velmi ctila mé proporce. Proto spolupracujeme a věřím, že další spolupráce ještě nastanou, protože jsme si hodně sedly," řekla nám Ilona, která podruhé po sobě v krátké době vyrazila na společenskou událost ve stejných šatech, které si evidentně oblíbila.

Zpěvačka si je vědoma toho, že modely rovnou z přehlídky by si obléknout nemohla. "Má podobný vkus, její modely se mi velmi líbí, jsou velmi lichotivé, používá zajímavé aplikace. A i když jsem kalhotová lady, třeba dám kvůli ní i nějakou róbu. Pět věcí z té přehlídky bych si vzala rovnou, tedy samozřejmě, kdyby mi byly, protože tyto velikosti bych nedala. Mám netradiční proporce, takže budu muset do dílny. Jsem big woman," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám