Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně ze Sussexu (42) prozradila měsíc, kdy by mělo na svět přijít její první miminko, při setkání s místními v Birkenheadu. Meghan fanouškům svěřila, že je v šestém měsíci a termín porodu tak připadá na duben. Zatímco královský pár přijímal gratulace, prozradil také, že pohlaví miminka však nezná. Chtějí totiž, aby to bylo překvapení.

Zatímco Kensingtonský palác termín porodu krásné ženy prince Harryho ještě oficiálně neoznámil, vzhledem k velikosti jejího bříška si většina fanoušků tipovala správně. Na královskou návštěvu Meghan oblékla fialové šaty značky Babaton, které doplnila kabelkou za více než 48 tisíc korun od značky Gabriela Hearst.

Meghan během návštěvy jen zářila a láskyplně si hladila bříško, jako to dělá pokaždé, když se objeví na veřejnosti. Pár navštívil tamní skupinu válečných veteránů, pozdravil se s fanoušky královské rodiny a navštívil organizace, které podporují rozvoj tamní komunity a bojují proti hladu. Královské povinnosti si nastávající maminka užívá, dokud může, brzy bude mít totiž úplně jiné starosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám