Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dříve svou postavu nijak zvlášť řešit nemusela, s přibývajícím věkem se ale maminka tří dětí Barbora Černošková (36) musí víc a víc hlídat. „Jsem bývalá akvabela, reprezentantka. Teď chodím běhat a plavu, ale abych byla upřímná, tak moje sportování je příšerné. Sportu se můžu věnovat jen ve chvíli, kdy děti usnou a já mám vše hotovo,” krčí rameny moderátorka sportovní relace Branky, body, vteřiny.

Pro moderátorku je velmi důležité, jak vypadá. „Televize je audiovizuální médium. Snažím se sportovat, aby měl divák i hezký estetický zážitek. Po třech porodech a po třicítce je to horší a horší,” říká maminka dětí, které jsou ve věku devět, čtyři a rok a půl.

Černošková se zúčastnila akce, na níž japonská automobilka uzavřela spolupráci s českým olympijským výborem. Nechyběli tedy ani známí sportovci jako David Svoboda či Eva Samková. A Bára byla ve svém živlu. „Tím, že dělám Branky, body, vteřiny jako studiový pořad, kde jsem sama s kameramany a osvětlovači, mám vždy velkou radost, když mluvím s živými lidmi. V poslední době jsem hlásila všechny úspěchy sportovců, kteří tady dnes byli a mám velkou radost z toho, že se s nimi mám šanci potkat tváří v tvář,” usmívala se Černošková.

Reklama

Další články

Načítám