Hlavní obsah
Článek

Zatímco ve filmovém hitu Bohemian Rhapsody ztvárnil gaye parazitujícího na slávě Freddieho Mercuryho, manažera Paula Prentera, ve skutečnosti dává herec Allen Leech (37) přednost ženám, a jedné obzvlášť. Začátkem ledna si vzal za manželku Jessicu Blair Herman (32). „Ten moment, kdy jsem uviděl Jessicu, ach bože, to se mnou zůstane navěky,“ řekl novomanžel.

Allen Leech jako Paul Prenter

Svatba byla plná prominentních hostů. Nechyběl představitel Mercuryho Rami Malek ani Leechovi kolegové z rovněž úspěšného Panství Downton, Michelle Dockery a Dan Stevens. V seriálu Allen ztvárnil do rodiny Crawleyových přiženěného šoféra Toma Bransona.

V Panství Downton ztvárnil Toma Bransona

Svatba se konala v Kalifornii, kde se s deštěm moc nepočítá. Zrovna v den hercovy veselky ale sprchlo. Objednaný smyčcový kvartet tak nevěstu nemohl k oltáři doprovodit. Mezi hosty ale byli i Lea Michele a Darren Criss, kteří se projevili jako žena a muž činu a hudební stránku zajistili. „Darren a Lea jsou skvělí lidé a báječní přátelé. Když jsme jim vysvětlili situaci, neměli s tím žádný problém. Vzali jsme kytary a nakonec nám oni zazpívali během obřadu,“ řekl Leech.

Jessica se stejně jako její muž věnuje herectví. Objevila se např. v seriálu American Crime Story a po epizodě také v Takové moderní rodince a v Jak jsem poznal vaši matku.

Reklama

Další články

Načítám