Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Kovandová (30) už nějaký ten pátek bydlí se svým přítelem, hokejistou Petrem Holíkem v Brně. Za modelingem musela většinou odjíždět, ale i v moravské metropoli už se pro modelku práce najde.

"Měla jsem tady pár akcí ještě před Vánocemi, fotím pro jeden e-shop, v Brně to teď docela jede, v Praze už jsem nebyla dlouho," řekla nám Lucie, kterou jsme v Brně viděli předvádět módu návrhářky Gábiny Páralové.

Když už se zmínila o svátcích, zajímalo nás, zda na ní zanechaly nějaké tukové stopy. "Musím říct, že ne. Sice jsem pekla, ale nekonzumovala, sladké v poslední době nejím. A to všeobecné obžerství mě nechává docela chladnou. Snažím se být pořád stejná, protože nikdy nevíte, kdy nějaká práce přijde, a během týdne se třeba na focení plavek do formy nedostanete," míní Lucie a dokázala to i na mole, když předváděla průsvitné šaty, v nichž by nedokonalosti postavy byly vidět.

Zvědaví jsme byli i na to, jak jim to klape s přítelem, zásnubní prsten jsme zatím na jejím prsteníčku nezahlédli. "Popravdě bych ani nechtěla, aby to přišlo na Vánoce, ale radši v nějakou jinou dobu, kdy to nebudu čekat. Teď právě kolem mě bylo zásnub na Vánoce hodně moc. Dostala jsem jiné krásné dárky a hlavně jsme byli první Vánoce spolu a s mojí rodinou a to jsem si hrozně užívala," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám