Hlavní obsah
Článek

Loni v červenci se Veronika Stýblová provdala za svého dlouholetého partnera Jana Slatinského. Poté vyrazila do Ameriky natočit s kolegou z kapely Verona Petrem Fiderem klip k písni Paraboly a teprve teď si účastnice pěvecké reality show Česko Slovenská SuperStar z roku 2013 udělala čas na svatební cestu.

„S manželem jsme se na svatební cestu dostali bohužel až v novém roce, protože ke konci toho minulého jsem toho měla opravdu mnoho. Hodně koncertů se skupinou Verona,” uvedla zpěvačka, která tráví líbánky v Mexiku. „Byl to vlastně můj svatební dar pro něho. Zvažovala jsem ještě Mauricius, ale vzhledem k tomu, že rádi cestujeme a poznáváme památky, jsem se rozhodla pro Mexiko,” vysvětluje cíl své cesty. „Žijeme v pohádkovém hotelu v oblasti Tulum, odkud autem jezdíme na úžasná místa. Místní lidé jsou tu pravdu úžasní a rádi se vším poradí,” říká Veronika.

Během prvních dní pobytu už dvojice stihla navštívit místní jeskyně i pyramidy. „První den jsme si celkem mákli při výšlapu na pyramidu Cobá. Ale vidět z výšky celý prales je neskutečný zážitek. K úžasným památkám patří také mayské ruiny, úplně na nás dýchla ta mayská historie. Ovšem nejúžasnější místo, které jsme měli doposud možnost vidět, byla pyramida Chichén Itzá, patřící mezi nových sedm divů světa. Byl to neskutečný zážitek,” říká nadšeně Veronika, která se s námi podělila o fotky z cest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám