Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Botched se věnuje nápravě nezdařených plastik a není v ní nouze ani o dost bizarní podívanou. Nejnovější díl přinesl příběh tanečnice Tomi Conte, která prohloupila, když si nechala do hýždí vpravit silikon vysloužilou zdravotní sestrou, která později skončila za nelegální činnost ve vězení. Jeden z jejích klientů měl zemřít, píše Daily Mail. Látka, kterou žena zákazníkům do těla aplikovala, v případě Conte v hotelovém pokoji, měla obsahovat oleje, lepidlo nebo cement.

Tomi, která zákrok podstoupila, aby byla jako tanečnice atraktivnější a vydělala si víc peněz, byla s výsledkem zprvu spokojená. Pak se ale objevily bolesti a projevily vážné zdravotní problémy. Vyoperování silikonu, respektive látek, které v těle měla, tak bylo nezbytné.

Zákrok, který jí dost možná zachránil život, ji ale nechal se zohyzděnými zadními partiemi. Roky nosila vycpávky a vrstvy oblečení, aby vyrovnala povrch zjizvené a povislé kůže, než se s estetickým problémem obrátila na lékaře ze zmíněné show, kteří se snažili o nápravu.

S výsledkem je Conte spokojená. „Mám lepší tvar, než jaký jsem si vůbec mohla přát,“ řekla na adresu svých operatérů.

Reklama

Další články

Načítám